Δυναμική ελληνική παρουσία στα προημιτελικά του Youth League.
Για τα προημιτελικά του Youth Leagueυπάρχει το Ελληνικό ενδιαφέρον με τους Τσίγκα της Στουτγκάρδης, και Αλεξίου της Ίντερ.
Ο 19χρονος Χρήστος Αλεξίου, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, αποτελεί βασικό κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Ίντερ. Μετρά έξι συμμετοχές και τρία γκολ στο φετινό Youth League, με πιο καθοριστικό αυτό απέναντι στην Μπάγερν. Το γκολ του στις καθυστερήσεις έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου οι «νερατζούρι» πήραν τελικά την πρόκριση. Η Primavera της Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Τραμπζονσπόρ την Τρίτη 1 Απριλίου στις 18:00.
Ο 17χρονος Ματθαίος Τσίγκας, πρώην επιθετικός των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, διανύει εξαιρετική σεζόν με τη Στουτγκάρδη. Έχει πετύχει συνολικά 11 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ, ενώ τα 3 από αυτά τα τέρματα έχουν έρθει στο Youth League. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της γερμανικής ομάδας πίσω από τον Έλιοτ Μπουτζούπι, ο οποίος μετρά 5 γκολ σε 6 αγώνες. Οι Σουηβοί έχουν μπροστά τους μια πολύ απαιτητική αποστολή, καθώς την Τετάρτη 2 Απριλίου (17:00) θα υποδεχτούν την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα.