Α’ Εθνική Γυναικών: Ισοπαλία για Αγία Παρασκευή και ΠΑΟΚ

Σημαντικός βαθμός για την Αγία Παρασκευή μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών, ΑΟ Αγίας Παρασκευής και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Για τη Σάντα άνοιξε το σκορ στο 15′ η Τζασμίν Ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ενώ τέσσερα λεπτά μετά, στο 19′, η Μαρκέλλα Κοσκερίδου έκανε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στους 36 βαθμούς και μοιράζεται την 4η θέση μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Αγία Παρασκευή πηγαίνει στους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση.

Η αγωνιστική δράση στην Α’ Εθνική Γυναικών, συνεχίζεται με την 19η αγωνιστική, την Κυριακή 27 Απριλίου.

Η βαθμολογία:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ