AEK: Φιλική ήττα από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ

Προβλημάτισε η ΑΕΚ, ήττα από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στην Β΄ κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Νίκολιτς χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, η Ένωση έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως γενικά δεν ήταν καλή.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄ ο Οπόκου που πήρε το «ριμπάουντ» μετά από την απόκρουση του Μπρινιόλι στο σουτ του Καπέλ. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Εμεκά, που είχε μπει ως αλλαγή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Μπρινιόλι (46΄ Στρακόσα), Ρότα (46΄ Γ. Κοσίδης), Βίντα (46΄ Μήτογλου), Μουκουντί (46΄ Ρέλβας), Γκατσίνοβιτς (46΄ Πήλιος), Γιόνσον (46΄ Σιμάνσκι), Περέιρα (46΄ Λιούμπιτσιτς), Καλοσκάμης (46΄ Φερνάντες), Μάνταλος (46΄ Κουτέσα), Κοσίδης (46΄ Κοϊτά), Ελίασον (46΄ Ζίνι)

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ (Σβεν Βάντενμπρουκ): Μποστίν, Τάνγκε, Λαμπιέ, Νίσεν, Καπέλ, Εναντί, Σερζάν, Έρενμπιεργκ, Τραορέ, Χεντλ, Οπόκου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ