Serie A: Νίκησε τη Φιορεντίνα η Νάπολι

Έβγαλε αντίδραση η Νάπολι και νίκησε τη Φιορεντίνα.

Η Νάπολι νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Μετά τη βαριά ήττα της περασμένης Κυριακής (25/1) από τη Γιουβέντους στο Τορίνο (3-0) και την εντός έδρας που ακολούθησε στις 28/1 από την Τσέλσι με 2-3 κι έφερε τον αποκλεισμό από το Champions League, η Νάπολι έστω και δύσκολα κατάφερε να βγάλει αντίδραση.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, αυτή τη φορά εκμεταλλεύθηκε την έδρα της, νίκησε με 2-1 την εκ των ουραγών της Serie A, Φιορεντίνα και προσωρινά μείωσε στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ, διατηρώντας «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχει για να κάνει το back to back.

Βεργκάρα στο 11′ και Ορτέγκα στο 49′ οι σκόρερ για τους “παρτενοπέι”, ο Σόλομον μείωσε στο 57′ για τους Βιόλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ