Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Πλζεν

Τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των playοffs του Europa League (19/2, 22:00).

Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη, ώστε να πάνε στην Τσεχία με πλεονέκτημα και να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του “τριφυλλιού”.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με τακτική και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Τζούριτσιτς, ενώ μέρος αυτής έβγαλε ο Πελίστρι. Ατομικό έκαναν οι Ντέσερς, Σισοκό  ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Τσιριβέγια και Κώτσιρας.

Ο Ράφα Μπενιτεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ