Πήρε Νανού ο Ηρακλής.
Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ηρακλής, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Νανού. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ, ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις σε ολόκληρη τη δεξιά πτέρυγα. Η διάρκεια της συμφωνίας δεν γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ.
Ο διεθνής με τη Γουινέα-Μπισάου διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από διαφορετικά πρωταθλήματα. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Μπέιρα Μαρ και ξεχώρισε στη Μαρίτιμο, πριν αποκτηθεί από την Πόρτο το 2020. Με τους «δράκους» συμμετείχε στο Champions League και κατέκτησε το Super Cup Πορτογαλίας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε FC Ντάλας, Σάντα Κλάρα, Σάμσουνσπορ και Εστρέλα Αμαδόρα.
Την προηγούμενη σεζόν ο Νανού πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο αποχώρησε ως ελεύθερος. Παράλληλα, έχει καταγράψει 32 συμμετοχές με την Εθνική Γουινέας-Μπισάου και έχει λάβει μέρος σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του Ηρακλή.