Παναιτωλικός: Στο MLS ο Αλεξάντρου Ματσάν

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ματσάν.

Ο Αλεξάντρου Ματσάν θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ, καθώς μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον Παναιτωλικό συμφώνησε με τη St. Louis City και επιστρέφει στο MLS. 

Ο 26χρονος Ρουμάνος μέσος είχε βρεθεί κοντά στην Κορόνα Κίελτσε, ωστόσο τελικά επέλεξε την επιστροφή σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Columbus Crew με την οποία κατέγραψε 117 συμμετοχές πετυχαίνοντας 7 γκολ και δίνοντας 18 ασίστ. Ενώ το 2023 πανηγύρισε την κατάκτηση του MLS Cup. 

Η θητεία του Ματσάν στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με 40 εμφανίσεις, 6 γκολ και 3 ασίστ. Η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη κινηθεί για την κάλυψη της θέσης του, εντάσσοντας στο ρόστερ της τον Αμίν Μπάσι. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ