Ο Παναιτωλικός κινείται για την επιστροφή του Γιουσούφ Μπάντζι και την ολοκλήρωση του δανεισμού του Σαλιφού Σουμά.
Ο Παναιτωλικός επιταχύνει τις κινήσεις του για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με την επιστροφή του Γιουσούφ Μπάντζι να βρίσκεται σε καλό δρόμο και την υπόθεση του Σαλιφού Σουμά να πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της.
Οι Αγρινιώτες έχουν στραφεί εκ νέου στον Μπάντζι, ο οποίος γνωρίζει καλά το περιβάλλον της ομάδας από την παρουσία του στο Αγρίνιο κατά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι συζητήσεις με την Άαρχους αφορούν την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο 24χρονος Σενεγαλέζος είχε καταγράψει με τα «κυανοκίτρινα» δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.
Παράλληλα σε τροχιά Παναιτωλικού βρίσκεται ο Σαλιφού Σουμά με τη συμφωνία με τη Μάλμε να προβλέπει επίσης δανεισμό του διεθνούς εξτρέμ από τη Γουινέα. Την ίδια ώρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται.
Καθώς μετά τις περιπτώσεις των Ανρί και Τούτσι που δεν προχώρησαν οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν την αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ ώστε να αυξηθούν οι διαθέσιμες λύσεις στην επίθεση.