Με την πρόκριση θέλει να φύγει ο Παναθηναϊκός από την Τσεχία κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Χράντετς Κράλοβε στην Τσεχία (20.00, 27/8), για τη ρεβάνς των playoffs του Conference League.
Στο ΟΑΚΑ οι “Πράσινοι” “αυτοκτόνησαν, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο τέλος και τώρα καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν την πρόκριση εκτός έδρας.
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (26/8) η προετοιμασία του “Τριφυλλιού”.
Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.
Ο Τουμπά είναι εκτός αποστολής διότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης για τη Χάβρη.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τζέικομπ Νίστρουπ ανακοίνωσε την αποστολή και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Τσεχία.
Αναλυτικά η αποστολή: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Κάτρης, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ-Μπράουν, Λάβδας, Καμαρά, Τσιριβέγια, Κοντούρης, Μπινιάρης,Ταμπόρδα, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Κυριόπουλος, Γκαρσία, Τετέι, Ραστόντερ και Ντέσερς.