Ολυμπιακός: Θέλει πρεμιέρα με νίκη απέναντι στη Γιαγκελόνια

Πρεμιέρα στο Europa League με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιαγκελόνια.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιαγκελόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League (16/9, 22:00, Magenta Sport 2, ANT1).

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στην αφετηρία του φετινού Europa League και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, έτσι ώστε να βάλουν τις βάσεις για να κατακτήσουν μια από τις θέσεις που θα τους δώσει την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, θέλει να δει την ομάδα του μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (0-1), να αφομοιώνει και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία εκείνα που θέλει να περάσει.

Δείτε εδώ την προϊστορία του Ολυμπιακού απέναντι σε πολωνικές ομάδες.

Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες που θα έχει και να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μιας και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φορτούνη (είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στον επαναληπτικό με τη Ναϊμέγκεν), τον τραυματία Σα, τον Ελ Κααμπί (που αντικαταστάθηκε στη λίστα από τον Γιάρεμτσουκ), αλλά και τους εκτός ευρωπαϊκής λίστας Πόποβιτς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Ρόκα και Κλέιτον.

Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν ο Ορτέγκα στο τέρμα, Πέντερσεν, Ρέτσος, Πιρόλα (ή Κάρμο), Μπρούνο στην άμυνα, Έσε, Φρόιλερ, Πουέρτα στο κέντρο, Μαρτίνς, Τσικίνιο στα άκρα και ένας εκ των Γκονζάλες ή Γιάρεμτσουκ στην κορυφή.

Αναλυτικά η αποστολή: Ορτέγκα, Κουράκλης, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Μάρτινς, Πουέρτα, Μπέιλι, Φρόιλερ, Μπακούλας, Τσικίνιο, Έσε, Φίλης, Γιάρεμτσουκ, Ζότα, Γκονσάλες.

 

Από πλευράς Γιαγκελόνια, ο Άντριαν Σιεμιένιετς έχει στη διάθεσή του το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Βίσλα Κρακοβίας στο πολωνικό πρωτάθλημα. Μοναδική επιβεβαιωμένη απουσία είναι αυτή του Ουσμάν Σο, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.

Η πιθανή ενδεκάδα: Αμπράμοβιτς, Βόιτουσεκ, Βιτάλ, Κωνσταντόπουλος, Βντόβικ, Κλίνγκε, Ρομάντσουκ, Ιμάζ, Αγκμπονίφο, Πρέλετς, Σμιτ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ