Παναθηναϊκός μπάσκετ: Προπονήθηκαν κανονικά Φαλ και Ρογκαβόπουλος

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με την προπόνηση της Δευτέρας(6/10) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Κανονικά προπονήθηκαν οι Φαλ και Ρογκαβόπουλος ενώ ατομικό ακολούθησε ο Χουάντσο.

Με την προπόνηση της Δευτέρας(6/10) ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για την 4η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Στα καλά νέα για τους ‘Πράσινους” η συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης τόσο του Μουσταφά Φαλ όσο και του Νίκου Ρογκαβόπουλου κάτι που σημαίνει οτί είναι πολύ πιθανό να πατήσουν παρκέ στην αναμέτρηση της Πέμπτης. Ειδικά για το Γάλλο σέντερ ο Ζελικο Ομπράντοβιτς περιμένει να τον δει στο παρκέ να δίνει λύσεις στο θέμα άμυνας και ριμπάουντ.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος σέντερ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με τους πράσινους, αφού ταλαιπωρούταν από μία θλάση, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ δεν έπαιξε στο ματς με τη Μακάμπι και τον Βίκο Ιωαννίνων εξαιτίας ενός μυϊκού σπασμού στη μέση.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο να μην βιάζεται και να περιμένει να δει τον παίκτη να βρίσκεται στο 100% προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για την συμμετοχή του στους αγώνες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ