Premier League: Νίκη της Άστον Βίλα επί της Μάντσεστερ Σίτι

Η Άστον Βίλα πήρε τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε στο Μπέρμιγχαμ, καθώς γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα, με την Αστον Βίλα να είναι καλύτερη και να επικρατεί με 2-1, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκολας Τζάκσον, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Ουνάι Εμερι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «χωριάτες», οι οποίοι ξεκίνησαν με δύο ήττες τη σεζόν στην Premier League, ενώ είχαν πάρει μόλις ένα βαθμό μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο, πως έχουν ανεβάσει… στροφές, καθώς έχουν συγκεντρώσει δέκα βαθμούς στην τετράδα των ματς με Τότεναμ, Μπρέντφορντ, Νιούκαστλ και Σίτι, ανεβαίνοντας μάλιστα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Επίσης, μεσοβδόμαδα η Βίλα νίκησε 3-1 εντός έδρας τη Βίκινγκ για το Champions League και πήρε ψυχολογική ώθηση ενόψει της «μάχης» με τους «σίτιζενς». Η ομάδα του Μπέργμιγχαμ άνοιξε το σκορ με τον Τζάκσον νωρίς (6′) και η Σίτι κατάφερε ν’ αντιδράσει στην επανάληψη και να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον πρώτο σκόρερ της, Ερλινγκ Χάαλαντ (52′), αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Σενεγαλέζος διεθνής φορ εξέθεσε ξανά την αντίπαλη άμυνα και έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ