Παντελίδης: “Ο Άρης μπορεί”

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην Νορβηγία, αφού ηττήθηκε από την Μόλντε με 3-0 στον πρώτο αγώνα για τον Γ’ Προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τόνισε το άδικο 2-0, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Τι δήλωσε μετά την αναμέτρηση:

«Είναι άδικο το 2-0 που μπήκαμε στο ημίχρονο. Η παρουσία μας ήταν καλή εάν εξαιρέσουμε τα λάθη μας. Μπήκαμε με διάθεση για γκολ αλλά ήρθε η αποβολή και μας σκότωσε. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Ασφαλώς και μπορεί ο Άρης. Ο Άρης μπορεί.

Το ματς μετά το 60 η ομάδα αλλάζει, αλλά εμείς δεν είχαμε 11 ποδοσφαιριστές και δε μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε. Δε θα ρίξω ευθύνη σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ.

Ο Βέλεθ είχε πρόβλημα στο γόνατο από την προθέρμανση αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρό για να κάνουμε αλλαγή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ