Πανικός στην ανοιχτή προπόνηση του Ιωνικού

Υπό την παρουσία και το βλέμμα των οπαδών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη(28/8) η προπόνηση του Ιωνικού Νικαίας καθώς οι φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρόν στις εξέδρες προκειμένου να αποθεώσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο αλλά και να γνωρίσουν και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι “Rangers” ‘ήταν ιδιαιτέρως καυτή με τους ξένους της ομάδας να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τα όσα γινόντουσαν. Μάλιστα ο Τζαμάλ Τζόουνς και ο Μπι Τζέι Σμιθ  ανέβηκαν στην εξέδρα και έγιναν ένα με τον κόσμο.

Ύστερα από την αρχική αποθέωση, ακολούθησε η παρουσίαση του ρόστερ και του επιτελείου της ομάδας, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Ξεκινά μία νέα χρονιά, μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, αφού μετά από 32 χρόνια η ομάδα θα παίξει στην Basket League. Είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι που ο σύλλογος δεν έχει ξαναζήσει, γιατί τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά πριν από 32 χρόνια. Ξέρουμε όλοι ότι χωρίς τον κόσμο του, ο Ιωνικός δεν υπάρχει. Όλο το στοίχημα είστε εσείς. Θα παίξουμε φέτος σε μία άλλη έδρα, είναι μία μεταβατική χρονιά. Ελπίζω όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα, να υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και τα παιδιά, να έχουμε υγεία και όλοι μαζί να ξαναείμαστε παρέα του χρόνου στο καινούργιο γήπεδο”.

Αμέσως μετά την ομιλία του Βαγγέλη Τσάπα το λόγο είχε ο Στέργιος Κουφός στο κάλεσμα του οποίου όλοι ανταποκρίθηκαν προκειμένου να ξεκινήσει το προπονητικό πρόγραμμα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ