Νέος διαγωνισμός από την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Νέο διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος θα κάνει τις επόμενες ημέρες η ΕΠΟ, μιας και ο πρώτος κατέληξε άγονος.

Ο νέος διαγωνισμός θα έχει δύο διαφορές. Η πρώτη θα αφορά τα τηλεοπτικά του θεσμού μόνο για την σεζόν 2019-2020 και η δεύτερη δεν θα έχει πλαφόν. Στον προηγούμενο, που ήταν για τρία χρόνια, είχε μπει ως πλαφόν τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Ομοσπονδία θέλουν να πιστεύουν ότι με τις αλλαγές αυτές θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τα κανάλια για την δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι το πιθανότερο είναι να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την COSMOTE TV, που είχε τα δικαιώματα της διοργάνωσης και τα προηγούμενα χρόνια, με τίμημα ωστόσο ιδιαίτερα χαμηλό, καθώς ανταγωνιστής δεν υπάρχει. Ο θεσμός καλύπτεται τηλεοπτικά από την σεζόν 2010-2011 μέσα από τα κανάλια τπυ συνδρομητικού καναλιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ