Πήρε το τρίποντο η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Για την 5η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε σπουδαία νικη εκτός έδρας με 1-3 επί της Εσπανιόλ.

Τα πρώτα 10’ και οι δυο ομάδες πρόσεχαν τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο η Σοσιεδάδ ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα, η Εσπανιόλ ήταν αρκετά προσεκτική στο παιχνίδι της .Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ έδειχνε ανώτερη σε όλες τις γραμμές.

Το 0-1 το πέτυχε στο 18’ ο Γουίλιαν Χοσέ με καταπληκτικό σουτ έπειτα αντεπίθεση  του  Μίκελ Ογιαρθάμπαλ . Η Εσπανιόλ που έδειχνε χαμένη δεν κατάφερε να μην δεχτεί και  το δεύτερο γκολ με δράστη πάλι στον Γουίλιαν Χοσέ στο 34’.

Στην επανάληψη υπήρξε προσπάθεια και από τις δυο ομάδες να πετύχουν γκολ και ο ρυθμός ήταν βελτιωμένος.

Το 1-2 έγινε από το αυτογκόλ του Θαλντούα στο 71’ λίγα λεπτά αργότερα οι βάσκοι έκαναν το τελικό 1-3 με τον Αλεξάντερ Ισάκ (75’).

Πλέον η Εσπανιόλ είναι στις τελευταίες θέσεις με 4 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ είναι στην 3η θέση με 10 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ