Ιβάνοβιτς:«Η Τσέλσι χρειάζεται πίσω τον Αμπράμοβιτς»

Ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, εξήγησε το πως η πρώην ομάδα του θα γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κατ’επέκταση του κόσμου.

Ο Σέρβος αμυντικός πλέον αγωνίζεται στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Ρωσία. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να παρακολουθεί την πρώην του ομάδα με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως παρακολουθεί και την κατάσταση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου ο οποίος έχει προβλήματα με τη κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αφού δεν του εκδίδουν Βίζα και δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του.

Ο Ιβάνοβιτς σε συνέντευξη του δήλωσε: «Αυτή είναι μία καινούργια Τσέλσι. Η ομάδα δεν είχε την τέλεια χρονιά πέρυσι, παρ’όλα αυτά βγήκε τρίτη. Η Τσέλσι χρειάζεται πίσω τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους τους φίλους της ομάδας. Θέλουμε να τον δούμε στο Στάμφορντ Μπριτζ, και τότε η Τσέλσι θα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πάλι».

Τέλος αναφέρθηκε στην συνύπαρξη του με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι: «Υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην καριέρα μου, και εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει για μένα. Όποτε είχα μια δύσκολη στιγμή στην Τσέλσι, πάντα με στήριζε. Του χρωστάω πολλά». Υπάρχει σχέδιο ανάπλασης του Στάμφορντ Μπριτζ με κόστος 1 δισεκατομμύριο λίρες το οποίο όμως δεν προχωράει αφού ο Αμπράμοβιτς δεν έχει πάρει τη Βίζα επενδυτή πρώτη κλάσης που ζητάει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ