Κάριους:«Μπορεί να γυρίσω πίσω στη Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ έδωσε τον Λορίς Κάριους για δύο χρόνια δανεικό στη Μπεσίκτας συμπληρώνοντας φέτος τον δεύτερο χρόνο και ελπίζει ότι θα πάρει την ευκαιρία του στους Κόκκινους.

Τελευταία αναμέτρηση με τη φανέλα του συνόλου του Κλοπ για τον Γερμανό τερματοφύλακα ήταν ο χαμένος τελικος του Τσάμπιονς Λιγκ του 2018 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά πολλούς, ήταν ο λόγος που η Λίβερπουλ έχασε τον τελικό έχοντας ευθύνη στα δύο γκολ. Μετά την απόκτηση του Άλισον, ο Κάριους έχασε τη θέση βασικού και έφυγε δανεικός για την Τουρκία.

Στις γκάφες επέστρεψε φέτος κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Γιουρόπα Λιγκ και την πρώτη αγωνιστική του. Η σεζόν είναι δύσκολη για την τουρκική ομάδα αφού δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη χρονιά.

Ο ίδιος έκανε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από την Γουλβς για το Γιουρόπα Λιγκ: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και τότε θα δούμε. Μπορεί να γυρίσω πίσω στην Λίβερπουλ, ή κάπου στην Αγγλία ή κάπου στην Γερμανία, ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα είμαι πλήρως συγκεντρωμένος εδώ, παίζοντας κάθε εβδομάδα, μετά θα δούμε».

Για την καριέρα του στην Μπεσίκτας, αλλά και την επιστροφή του στην Λίβερπουλ: «Απόλαυσα όλες τις στιγμές εδώ. Φυσικά εάν παίζεις στην Αγγλία είσαι περισσότερο στο προσκήνιο, αλλά εδώ είναι μια καλή ομάδα, με τα δικά της προβλήματα. Δεν ήταν εύκολο για μένα την πρώτη χρονιά εδώ, αν και σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, και επειδή έχω ακόμη συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, μακάρι να παίξω και πάλι για την Λίβερπουλ, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι δύσκολο να πω από τώρα».

Για τα λάθη του στον «μαύρο» για τον Κάριους τελικό: «Δεν το σκέφτομαι πλέον, έχει περάσει πολύς καιρός, σχεδόν δύο χρονιές. Υπήρχαν τόσες περιστάσεις, είχα έναν άσχημο τραυματισμό και κανείς δεν μίλησε γι’αυτό. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ότι θέλουν, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα πλέον. Είναι στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που το πήραν την επόμενη χρονιά. Ακόμα μιλάω με τον προπονητή τερματοφυλάκων και κάποιους παίκτες. Έχουν καλές πιθανότητες και την φετινή χρονιά»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ