Α2 Γυναικών: Χειρουργήθηκε η Αγγελική Κλιματσάκη

Σε επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού της στο γόνατο, υποβλήθηκε η Αγγελική Κλιματσάκη.

Η 18χρονη φόργουορντ, που παρέμεινε φέτος στο «Γηραιό» για τέταρτη διαδοχική χρονιά, στάθηκε άτυχη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης, καθώς τραυματίστηκε. Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη ρήξη χιαστού κι έτσι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ανακοίνωση: «Η αθλήτριά μας, Αγγελική Κλιματσάκη, τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Κυριακή (13/10) απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης. Διαγνώσθηκε με ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Εγχειρίστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Δημητρακά, με πλήρη επιτυχία. Η ομάδα του Ηρακλή, ο προπονητής και οι συμπαίκτριές της, της ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση! Την περιμένουμε πίσω πιο δυνατή από ποτέ. Περαστικά σου και γρήγορα Κλίμα, σε αγαπάμε πολύ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ