Εύκολες νίκες για Λυών και Λιλ

Τη νίκη πήρε η Λυών κόντρα στη Μετς, ενώ και η Λιλ νίκησε τη Μπορντό. Ρενς και Νιμ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως και οι Μονπελιέ-Ανζέ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Λυών-Μετς

Νικήτρια με 2-0 αναδείχθηκε η Λυών κόντρα στη Μετς.

Με τους βαθμούς που απέσπασε η Λυών έφτασε τους 13 και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ η Μετς είναι 19η με μόλις 11 βαθμούς.

Μόλις στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντεμπελέ, με εύστοχο πέναλτι, ήρθε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Μονπελιέ-Ανζέ

Την ίδια ώρα, στο μηδέν «κόλλησε» η Μονπελιέ με την Ανζέ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Η Μονπελιέ είναι 8η με 15 βαθμούς, ενώ η Ανζέ είναι δυο θέσεις πιο πάνω με 17 βαθμούς.

Λιλ-Μπορντό

Νωρίτερα, η Λιλ επικράτησε απέναντι στη Μπορντό με 3-0.

Με τη νίκη της η Λιλ έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τη Ναντ, ενώ η Μπορντό είναι 9η με 15 βαθμούς.

Ο Αντρέ στο 22ο λεπτό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Ο Γιαζίτσι στο 62’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρεμί νίκησε τον Κοστίλ και δισμορφωσε το τελικό 3-0

Ρενς-Νιμ

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε και η Ρενς με τη Νιμ, αφού η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 0-0.

Με 18 βαθμούς η Ρενς είναι στην 4η θέση, ενώ η Νιμ είναι 18η με 11 βαθμούς.

Στρασμπούρ-Νις

Η Στρασμπούρ νίκησε τη Νις με 1-0. Η Στρασμπούρ έφτασε τους 12 βαθμούς και είναι 17η ενώ η Νις είναι 13η με βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Τομανσον στο 23ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι στους γηπεδούχους τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έμειναν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες στο 56’ μετά την αποβολή του Κολίτιδα.

Μπρεστ-Ντιζόν

Τη νίκη απέναντι στη Ντιζόν πήρε η Μπρεστ με 2-0.

Η Μπρεστ είναι 5η με 17 βαθμούς, ενώ η Ντιζόν συνεχίζει τις κακές τις εμφανίσεις και παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις 9 βαθμούς.

Ο Λασν στο 49ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και τρία λεπτά αργότερα ο Μπέιν έκανε το 2-0. Ο ίδιος αποβλήθηκε στο 70’ και έτσι η Μπρεστ έμεινε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, αλλά αυτό δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ