Επικράτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης της Μπιλμπάο

Στην 10η αγωνιστική της La Liga, οι γηπεδούχοι επικράτησαν στους σημερινούς αγώνες. Η Λεγκανές χρειάστηκε ένα γκολ (1-0) απέναντι στην Μαγιόρκα, ενώ Βαγιαδολίδ και Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-0) απέναντι στην Έιμπαρ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ατλέτικο Μαδρίτης- Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

Στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 2-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Μαρτίνες σταμάτησε στον τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 29’, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κορέα έδωσε στον Σαούλ, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή κάνοτνας το 1-0. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 65’, όταν ο Κορέα έστειλε την μπάλα στην περιοχή και ο Μοράτα πήρε την σέντρα στέλνοντάς την στα δίχτυα για το 2-0. Οι αλλαγές των προπονητών και οι στατικές φάσεις δεν οφέλησαν τις ομάδες και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Λεγκανές-Μαγιόρκα 1-0

Στο Δημοτικό Στάδιο Μπουτάρκε, Λεγκανές και Μαγιόρκα ήρθαν αντιμέτωπες με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0.

Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 9ο λεπτό, με τον Ροντρίγκες να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει εύκολα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στ 31’, όταν ο Ροζάλες έκανε μια έξοχη σέντρα στον Μπρέιθγουέιτ, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι στατικές φάσεις δεν βοήθησαν τις δύο πλευρές να αλλάξουν το σκορ και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δέυτερο μέρος, η Λεγκανές ήταν ανώτερη καθ’όλη την διάρκεια, απειλώντας το αντίπαλο τέρμα αρκετές φορές. Στάθηκαν άτυχοι καθώς καμία ευκαιρία δεν κατέληξε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Βαγιαδολίδ-Εϊμπάρ 2-0

Η Βαγιαδολίδ υποδέχτηκε την Εϊμπάρ στο Χοσέ Θορίγια και πήρε την νίκη με 2-0.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ – μόλις στο 10ο λεπτό – όταν ο Πλάνο πάσαρε στον Γκουαρδιόλα, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, τελειώνοντας την φάση με προσπάθεια ακριβείας για το 1-0. Η Έιμπαρ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 31’ όταν ο Λέον έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας έκανε εξαιρετική απόκρουση.

Στο 39’, η Βαγιαδολίδ διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Νάτσο έκανε μια ωραία πάσα και βρήκε τον Σαλισού, ο οποίος δοκίμασε από κοντινή απόσταση, στέλνοντας την μπάλα με ψυχραιμία στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Βαγιαδολίδ σημείωσε κι άλλο γκολ, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στην συνέχεια της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν και δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει ως το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ