Χείμαρρος ο Μελισσανίδης: «Φέρτε προτάσεις και φύγετε»

Η επόμενη μέρα έπειτα από την ήττα στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, πήρε την απόφαση να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο όντας εξοργισμένος και να πει «δύο λόγια» στους παίκτες.

Τους τόνισε πως δεν κοιμήθηκε το βράδυ με αυτά που είδε, καθώς παρουσίασαν θλιβερή εικόνα μέσα στο γήπεδο , ενώ έβαλε τις φωνές και σε όσους θεωρεί υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση και φυσικά στον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του!

Όσον αφορά την δήλωση του τεχνικού της Ένωσης περί εκκαθαρίσεων ξεκαθάρισε πως στηρίζει απόλυτα αυτή την άποψη, , έτσι ώστε να μπουν εκείνοι που θα έχουν  κίνητρο και πάθος να προσφέρουν για την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά «Ας παίζουν και οι μικροί, αρκεί να τα δίνουν όλα από εδώ και πέρα».

Καταλήγοντας τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή και η ΑΕΚ πρέπει να επανέλθει στις επιτυχίες: «Προπονητής σας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ότι έχετε το συζητάτε με τον προπονητή σας».

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην ομιλία τους τους παίκτες ήταν πως  έκανε ξεχωριστή αναφορά και στο θέμα με τα συμβόλαια που λήγουν,  μιλώντας ονομαστικά. «Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ