Οντόι: «Το γεγονός ότι ήρθε εδώ ο Λάμπαρντ ήταν σπουδαίο για όλους μας»

Ο 19χρονος Χάντσον Οντόι ήταν πολύ κοντά να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου, όμως ο λόγος που αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ήταν η επιστροφή του Φράνκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι .

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν πολύ δυσαρεστημένος με τον χρόνο που του δινόταν όσο ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο των «μπλέ» με αποτέλεσμα να θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το Λονδίνο.

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε να ενδιαφέρεται αρκετά, κάνοντας πρόταση αξίας 22.5 εκατομμυρίων λιρών τον Ιούνιο, όμως η Τσέλσι την απέρριψε άμεσα.

Τον Σεπτέμβριο ο Χάντσον Οντόι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους το οποίο του αποφέρει 180.000 λίρες την εβδομάδα. Μετά τον τραυματισμό του και με τον Φράνκ Λάμπαρντ στο τιμόνι της ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής μετρά πέντε συμμετοχές στην Πρέμιερ Λίγκ και τρείς στο Ουέφα Τσάμπιονς Λίγκ έχοντας ως αποτέλεσμα την επιστροφή του και στην Εθνική της ομάδας της Αγγλίας για τα προκριματικά του EURO 2020.

Ο Οντόι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον  Άγγλο προπονητή που τον στήριξε πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γεγονός ότι ήρθε εδώ ήταν σπουδαίο για όλους μας, καθώς έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο του αρέσουν οι νεαροί παίκτες και σκέφτηκα πως αν έρθει θα είναι σπουδαίο για εμάς. Μόλις ήρθε σκέφτηκα “Ναι, αυτό είναι!”, είχα μερικές συζητήσεις μαζί τους και ήταν τέλεια, ήθελα να μείνω εδώ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ