Νικόλ Ελευθεριάδου στο Kingsport.gr: «Πιστεύουμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πάλι στην κορυφή»

Η περιφερειακή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε στο Kingsport.gr και στους Δημήτρη Μαγγανάρη και Γιάννη Δρόσο.

Η διεθνής πολίστρια ήταν από τις πρωταγωνίστριες στους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες, σχολίασε την πρόκριση της ομάδας της στα προημιτελικά του LEN Euroleague και τόνισε πώς ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και πώς μπορεί να φτάσει στην κορυφή.

Ακόμη αναφέρθηκε στους στόχους των Πειραιωτών και για το αν επηρεάζεται η απόδοσή τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr:

Αρχικά θα ήθελα το σχόλιο σου για αυτά τα τρία παιχνίδια που δώσατε;

«Και οι τρεις αγώνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι και πολύ απαιτητικοί. Το καθένα ήθελε ιδιαίτερη διαχείριση και πιστεύω πως είχαμε κυρίως την συγκέντρωση και την γνώση του πώς να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες αυτές».

Κατά πόσο περιμένατε να είναι τόσο εύκολη η πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά;

«Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα πως ήταν εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά. Ίσως είχαμε τον πιο δύσκολο όμιλο καθότι και οι τρεις ομάδες είναι αξιότιμες και πολύ μαχητικές. Περιμέναμε όμως να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και να δείξουμε την δικιά μας δυναμική εφόσον παίζαμε και στην έδρα μας».

Είχες σημαντική συμβολή και στα τρία ματς και ήσουν μια εκ των πρωταγωνιστριών, πως νιώθεις για αυτό;

«Νιώθω πολύ χαρούμενη αρχικά που περάσαμε στις «8 καλύτερες», πόσο μάλλον όταν νιώθεις, ότι έχεις βοηθήσει, όσο γίνεται την ομάδα σου, να φτάσει στο επόμενο στάδιο».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση;

«Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο αποδεικνύει το πόσο δυνατή ομάδα είναι και το πόσο ισχυρός σύλλογος, καθώς βρισκόμαστε στην ελίτ της Ευρώπης! Πιστεύουμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πάλι στην κορυφή, πιστεύουμε η μια την άλλη, τους προπονητές μας και όλους όσους μας στηρίζουν!»

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη συνέχεια;

«Οι στόχοι μας, έπειτα από αυτό το πολύ δύσκολο τριήμερο, είναι να συνεχίσουμε τις νίκες μας στο πρωτάθλημα, καθώς παίζουμε με την Βουλιαγμένη (7/12). Μετά από αυτό θα υπάρχει ένα διάλειμμα, καθώς θα υπάρχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα».

Οι συνεχόμενοι αγώνες που δίνετε, πιστεύεις ότι μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σας;

«Πιστεύω πώς μόνο θετικά μπορούν να μας επηρεάσουν. Παιχνίδι με παιχνίδι δοκιμάζουμε νέα πράγματα, δενόμαστε περισσότερο και το σύνολο μας γίνεται καλύτερο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ