Δύσκολη έξοδος στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό

Τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αντιμετωπίζει σήμερα (20:00) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες δίνοντας τη “μάχη” τους με τον “δικέφαλο του βορρά” για την 1η θέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση αλλά και τους Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας στα άκρα της άμυνας, Σεμέδο και Μπα σέντερ μπακ, Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα, Ποντένσε και Μασούρας στα άκρα και ο Σουντανί πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ