Λαμία έτοιμη για όλα..

Ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σήμερα στις 19.00 τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας. Με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να ακολουθούν, η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από το δικέφαλο του βορρά. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη χρειάζεται δύο νίκες για να κατακτήσει αριθμητικά το πρωτάθλημα.

Με τον Μπλάζιτς να επιστρέφει μετά από σχεδόν ένα μήνα και τον Βάντερσον να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας , η Λαμία νιώθει παντοδύναμη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Από την άλλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τους Χατσερίντι, Καρέλη, Μαλεζά και Κίτσιου και συμπεριέλαβε στην αποστολή για 2η σερί φορά τον Ουάρντα.

Με προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής 2/12 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΕΔΩ :

1 Bojan Saranov
73 Γεώργιος Μπαντής
2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Hachim Mastour
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
77 Βασίλειος Κωστίκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ