Για τη νίκη χωρίς τον κόσμο του ο Ολυμπιακός

Τη Λάρισα υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός (17:15) στο κεκλεισμένων των θυρών “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι “ερυθρόλευκοι” που προέρχονται από την εμφατική νίκη με 0-5 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ύστερα από την νίκη με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα και θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει συμπεριλάβει πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή, μεταξύ αυτών και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ταυτόχρονα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο που εκτίει την ποινή από τις κίτρινες που συμπλήρωσε, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που θα πάρει ανάσες ενόψει της συνέχειας, αλλά και οι τραυματίες Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε. Συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Ντανιέλ Ποντένσε παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν.

Στα αγωνιστικά, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης, Μεριά, Μπα, Τσιμίκας τετράδα της άμυνας, Μπουχαλάκης και Καμαρά στον άξονα, Ρατζέλοβιτς και Μασούρας στα άκρα, και οι Σουντανί και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ