Να ολοκληρώσει με νίκη το 2019 συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις

Νικηφόρα θέλει να αποχαιρετήσει το 2019 ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα (17:15).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο άνετες ήττες, με 0-5 στην Τρίπολη επί του Αστέρα και με 4-1 επί της Λάρισας στο Καραϊσκάκη.

Σήμερα θέλουν τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να του βάλει δύσκολα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 5-0.

Στα αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται να παρατάξει τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας τετράδα στην άμυνα, Μπουχαλάκης-Καμαρά στον άξονα, Ποντένσε, Μασούρας στα άκρα και Σουντανί-Ελ Αραμπί μπροστά.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ