Πρόταση της Τσέλσι για τον Λεπίνιτσα

Σύμφωνα με το Κροατικό μέσο Tportal, η Τσέλσι έχει κάνει προσφορά για τον μέσο της Ριέκα, Ιβάν Λεπίνιτσα. Η προσφορά αγγίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα τρία με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν θα είναι αρκετό για την Κροατική ομάδα ώστε να παραχωρήσει τον παίκτη.

Η Ριέκα έχει ξεκαθαρίσει στους πιθανούς διεκδικητές ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Λεπίνιτσα να φύγει για λιγότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Εάν η Τσέλσι θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να ανεβάσει την πρόταση της.

Ο Λεπίνιτσα είναι αμυντικογενής μέσος που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Έχει ύψος 1,87 μ., οπότε έχει τη δυνατότητα να κυριαρχήσει και μπορεί να ταιριάξει στη φύση του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Τσέλσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρό ανταγωνισμό για την υπογραφή του. Οι ομάδες της Championship, Λιντς και Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται επίσης στο να υπογράψουν τον νεαρό Κροάτη και είναι διατεθειμένες να προσφέρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτόν.

Το τωρινό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2024, οπότε η Ριέκα θέλει να διατηρήσει τον Λεπίνιτσα. Ωστόσο, μία μετακίνηση στην Αγγλία μπορεί να επηρεάσει έναν παίκτη που έχει στο νου του το Euro του καλοκαιριού. Ο Λεπίνιτσα έχει αγωνιστεί πέντε φορές με την Κ21 της Κροατίας. Η μετακίνηση σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο θα αύξανε τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Η Τσέλσι είναι πλήρης σε ταλέντο στη μεσαία γραμμή. Ο μέσος της Ριέκα μπορεί να αποδειχτεί ακόμα ένας παίκτης που θα χαθεί στο σύστημα δανεικών του κλαμπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ