Μεγάλη νίκη της Λάτσιο απέναντι στη Νάπολι

Η Λάτσιο νίκησε με 1-0 τη Νάπολι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Οσπίνα για τη Νάπολι, κάνοντας δώρο στον Ιμόμπιλε που πέτυχε το 19ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Οι Λατσιάλι κατάφεραν να πάρουν τη πρώτη τους νίκη κόντρα στη Νάπολι, ύστερα από 8 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ακόμη, αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη από τον Απρίλιο του 2012, για την ομάδα της Ρώμης.

Η Λάτσιο παραμένει μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 42 βαθμούς. Από την άλλη η Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στην 10η θέση με 24 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Τορίνο.

Ο αγώνας:

Πρωτη καλή προσπάθεια για την Νάπολι, ήταν ένα μακρινό σουτ του Άλαν στο 11′, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο 28′ ο Ινσίνιε εκτέλεσε από την αριστερή άκρη της περιοχής απευθείας φάουλ, με τον Στρακόσα να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση, στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

Στο 33ο λεπτό ο Άλαν έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου ανάμεσα σε Ιμόμπιλε και Λούκας Λέιβα, έκανε μια κούρσα, πέρασε τον Ραντού και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει και πάλι ψηλά άουτ.

Η Λάτσιο στα τελευταία πέντε λεπτά του ημιχρόνου, έβγαλε αντίδραση, χάνοντας καλές στιγμές για να προηγηθεί.

Αρχικά στο 42′ ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με τον Οσπίνα να πέφτει και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Στην συνέχεια και στο επόμενος λεπτό, ο Καϊσέδο έκανε μια κεφαλιά, ο Μανωλάς δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να καταλήγει στον Ιμόμπιλε, που έκανε ένα σκαστό σουτ με τον Ντι Λορένζο να την διώχνει με το κεφάλι, λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα, μένοντας το 0-0.

Στο 68′ η Νάπολι βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Ζιελίνσκι πήρε την μπάλα στην περιοχή και δοκίμασε ένα πλασέ που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Στρακόσα.

Ακόμα μία καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 76′, όταν ο Ινσίνιε πήρε την μπάλα, έκανε μια κούρσα μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα συρτό σουτ με τον Στρακόσα να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να σταματά την μπάλα.

Στο 82′ η Λάτσιο άνοιξε το σκορ με τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός στράικερ εκμεταλλεύτηκε την τραγική απόφαση του Οσπίνα να μην διώξει την μπάλα, κλέβοντας την και με ένα γυριστό σουτ από πλάγια θέση σκόραρε σε κενή εστία, γράφοντας το 1-0.

Στο 87′ ο Ιμόμπιλε έχασε μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς, ωστόσο ο Οσπίνα τον νίκησε, μετά από σουτ εντός περιοχής.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάκι): Στρακόσα, Λουίζ Φελίπε, Ασέρμπι, Ραντού, Λαζάρι, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λούκας Λέιβα (81′ Μπερίσα), Αλμπέρτο (90′ Τζόνι), Λιάλιτς, Καϊσέδο (64′ Κατάλντι), Τσίρο Ιμόμπιλε.

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορένζο, Μανωλάς, Χισάι, Άλαν (84′ Γιορέντε), Ρουίζ, Ζιελίνσκι, Καγιεχόν (88′ Έλμας), Ινσίνιε (90+2′ Λοζάνο), Μίλικ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ