Βαριά ήττα της Βαλένθια από τη Μαγιόρκα

Για την 20η αγωνιστική της La Liga, η Μαγιόρκα διέλυσε εντός έδρας τη Βαλένθια με 4-1.

Πολύ μεστή και αποτελεσματική εμφάνιση των παικτών του Μορένο. Κλείδωσαν το τρίποντο από το πρώτο μέρος, με το σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν τίποτα στο παιχνίδι και είδαν να δέχονται με σχετική ευκολία τέσσερα γκολ.

Η Μαγιόρκα πήρε βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας από τις θέσεις του υποβιβασμού και ανέβηκε στη 17η θέση με 18 βαθμούς. Από την άλλη, η Βαλένθια παρέμεινε στην 7η θέση με 31 βαθμούς και έχασε έδαφος στη μάχη της 6αδας και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Το σκορ άνοιξε ο Ράιλο στο 7’. Το προβάδισμα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Μπούντιμιρ στο 22’. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 41’. Το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων σκόραρε ο Τζούνιορ στο 79’. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τόρες στο 82’.

Ο αγώνας:

Οι “Λος Μπερμελόνες” ήταν άκρως αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν τεράστιο προβάδισμα νίκης. Η άμυνα του Θελάδες δεν μπορούσε να αποσιωπήσει τους κινδύνους και δέχτηκε τρία γκολ σε 45 λεπτά.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ράιλο στο 7’.  Ο Σεβίγια εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ράιλο βρέθηκε ολομόναχος στο κέντρο της περιοχής, νικώντας με κεφαλιά τον Ντόμενεχ (1-0).

Στο 22’ ο Μπούντιμιρ σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Ροντρίγκεθ έδωσε τη μπάλα στον Μπούντιμιρ και αυτός, με ωραίο σουτ, νίκησε τον Ντόμενεχ (2-0).

Ο Μπούντιμιρ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 41’. Ο Σεβίγια έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Μπούντιμιρ, αυτός ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σκόραρε για δεύτερη φορά (3-0).

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με τη Μαγιόρκα να μην κάνει αρκετές επιθέσεις, αλλά να βρίσκουν ακόμα ένα γκολ, ενώ είχαν ένα που ακυρώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα για οφσάιντ. Η Βαλένθια κατάφερε να βρει ένα γκολ, χωρίς να αλλάξει κάτι και να γνωρίσει οδυνηρή ήττα.

Στο 51ο λεπτό το έργο των “νυχτερίδων” έγινε ακόμα πιο δύσκολο, καθώς ο Παρέχο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Ο Ροντρίγκεθ έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 79’. Ο Ροντρίγκεθ δοκίμασε ένα σουτ με το εξωτερικό και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντόμενεχ (4-0).

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Τόρες στο 82’. Ο Βας πήρε τη μπάλα στη περιοχή, βρήκε τον Τόρες και αυτός εκτέλεσε τον Ρέινα (4-1).

Κίτρινες: Παρέχο (6’, 51’), Κοκλέν (12’), Ράιλο (38’), Σεβίγια (55’), Ρέινα (60’), Κούμπο (81’), Τόρες (87’)

Μαγιόρκα (Μορένο): Ρέινα, Αγκμπενιένου, Ράιλο, Βαλιέντ, Λόπεθ, Τζούνιορ (80’ Κούμπο), Σεβίγια (69’ Φέμπας), Μπάμπα, Ροντρίγκεθ, Μπούντιμιρ, Κούτσο (64’ Πότσο)

Βαλένθια (Θελάδες): Ντόμενεχ, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Γκάμπριελ, Βας, Τσερίσεφ (44’ Τόρες), Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ, Γκόμεθ, Γκαμέιρο (61’ Κανγκ-Ιν)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ