Σε φιλικό στην Αυστραλία ο Άγγελος Μπασινάς

O παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος θα συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα Football For Fires, που θα διεξαχθεί στο Σίδνεϊ με σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Ο Έλληνας πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 θα είναι ένας από τους πολλούς αστέρες που θα λάβουν μέρος στο φιλικό.

Εκτός από τον Άγγελο Μπασινά έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο ματς μεταξύ άλλων οι Ντιντιέ Ντρογμπά, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Ντάριο Σίμιτς, Ντουάιτ Γιόρκ, Κλαούντιο Μαρκίσιο, Πάτρικ Μπέργκερ , Βλάντιμιρ Σμίτσερ. αλλά και ο Ελληνοαυστραλός πρώην διεθνής,  Κον Μπουτσιάνης .

Επίσης, έγιναν γνωστοί και οι προπονητές των δύο ομάδων, με τους κόκκινους να αναλαμβάνει ο νυν τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, Γκράχαμ Άρνολντ  και τους κίτρινους ο θρύλος της παγκόσμιας προπονητικής και άνθρωπος που καθοδήγησε τα καγκουρό  στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας τους στο Μουντιάλ του 2006 Γκους Χίντινγκ.

Όσον αφορά τον Άγγελο Μπασινά, αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη προσφορά στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος, καταγράφοντας  100 συμμετοχές είναι στην πέμπτη θέση της σχετικής κατάταξης, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο στο Euro 2008 όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Αποτελούσε σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις των πέναλτι και των στημένων φάσεων, έχοντας σκοράρει από την “άσπρη βούλα” σε αρκετά κρίσιμα ματς όπως εκείνο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2001/02 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι της εθνικής στην πορεία προς το Euro 2004 ενάντια στην διοργανώτρια Πορτογαλία.

Σίγουρα η παρουσία του θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των ομογενών από το Σίδνεϊ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ