Νίκη για Βιγιαρεάλ – Ανατροπή για Γραναδα

Στην 24 αγωνιστική της Λα Λίγκα, η Βιγιαρεάλ επικράτησε εντός έδρας της Λεβάντε με 2-1, ενώ η Γρανάδα επικράτησε με το ίδιο σκορ με ανατροπή στο τέλος της αναμέτρησης.

Βιγιαρεάλ-Λεβάντε 2-1

Στο Στάδιο ντε λα Κεράμικα, η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε την Λεβάντε και επικράτησε με 2-1.

Η Λεβάντε προσπάθησε να γίνει απειλητική με στατικές φάσεις, χωρίς επιτυχία, αλλά η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Μόλις στο ένατο λεπτό, ο Μορένο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Αλκάθερ και κατάφερε να πετύχει ένα όμορφο γκολ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, κάνοντας το 1-0. Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές στην συνέχεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Λεβάντε ξεκίνησε δυνατά και έδειξε από την αρχή την πρόθεσή της να ισοφαρίσει. Το κατάφερε στο 56’, όταν ο Κλερκ έκανε την μακρινή πάσα, βρίσκοντας έτσι τον αμαρκάριστο Μαγιοράλ στην περιοχή, ο οποίος είχε τον χώρο να σημαδέψει την δεξιά γωνία, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού πέντε λεπτά αργότερα (61’), ο Μορένο πάσαρε στον Γκόμεζ, ο οποίος έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής, σημειώνοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες και οι αλλαγές των προπονητών δεν βοήθησαν ώστε να αλλάξει το σκορ. Έτσι, το 2-1 έμεινε ως το τέλος με την Βιγιαρεάλ να παίρνει την εντός έδρας νίκη.

Γρανάδα-Βαγιαδολίδ 2-1

Στο Στάδιο Νουέβο λος Κάρμενες, Γρανάδα και Βαγιαδολίδ ήρθαν αντιμέτωπες και οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο τέλος και επικράτησαν με 2-1.

Στην αρχή της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες βρήκαν τον ρυθμό τους και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς το αντίπαλο τέρμα. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 18′ από την Γρανάδα, αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί κατάφεραν να κόψουν το σουτ του Φερνάντες με τάκλιν. Η Γρανάδα ανέβασε κι άλλο τον ρυθμό και έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Βαγιαδολίδ ανέβασε ρυθμούς και δημιούργησε ευκαιρίες να σημειώσει ένα γκολ. Ωστόσο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56′, όταν ο Γκουαρδιολα εξαπέλυσε ένα σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1.

Και οι δύο πλευρές σημείωσαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί. Στο 81′, ο Ματσις έκανε την σέντρα και βρήκε όμορφα τον Πουερτας, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν ξανά τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν στην σωστή θέση για να κρατήσει το 1-1.

Ενώ όλα έδειχναν πως το 1-1 θα ήταν το τελικό σκορ, η Γρανάδα έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Στο 90+6′, ο Φερνάντες δέχτηκε μια όμορφη, χαμηλή πάσα μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ