Δίκαιη και κρίσιμη νίκη για τον Αστέρα

Στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία αδιαμφισβήτητα δίκαιη και κρίσιμη νίκη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 0-1. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για να ελπίζουν στην προνομιούχο 6η θέση των play-off.

Το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ήταν αρκετά ανιαρό δίνοντας την αίσθηση πως οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν από αγγαρεία.

Έπειτα ο Αστέρας ήταν αυτός που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.

Στο 35′ μετά από ωραία σέντρα, ο Μπαράλες έπιασε σκαστή κεφαλιά αλλά για κακή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 36′ μετά από σύγχυση στα καρέ του Βόλου, η μπάλα στρώθηκε στον Κρέσπι ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Τσίκα έσωσε με προβολή την εστία της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο. Με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία στις επιθετικές κινήσεις και στην παραγωγή τελικών ευκαιριών.

Εντέλει οι Αρκάδες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντέλετιτς σούταρε μέσα στην περιοχή με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του Γκαραβέλη, γράφοντας έτσι το 0-1.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή η εστία των φιλοξενούμενων δεν απειλήθηκε ούτε λεπτό. Πλέον με αυτό το 0-1 ο Αστέρας βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς ενώ ο Βόλος στην 12η με 26.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ν.Π.Σ. Βόλος(Αλμπέρτο Γκαγιέχο): Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο(46′ Τόρες), Λύρατζης(80′ Κάσες), Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ(64′ Ντεντάκης).

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάερεθ, Ανχελ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντες(81′ Χαουρέγκι), Κρέσπι(57 Μπ. Φερνάντες), Ντέλετιτς(90′ Τασουλής), Μπαράλες.

 

Κίτρινες κάρτες: Λύρατζης(24′), Τσοκάνης(28′), Τσαούσης(78′), Ίκερ(83′)/Ντέλετιτς(27′), Μ. Φερνάντες(59′), Κώτσιρας(83′), Μαρτίνες(89′), Παπαδόπουλος(90’+4)
Κόκκινες κάρτες: -/-

Διαιτητής: Σέζος
Βοηθοί: Σάββας, Στεφανής
Τέταρτος Γρατσάνης
VAR: Τζήλος
AVAR: Μπαλτάς

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ