Μαγκουάιρ: «Παίρνουμε βαθμούς απέναντι σε μεγάλες ομάδες και χάνουμε σε ευκολότερα παιχνίδια»

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγωνιστική αστάθεια της ομάδας αλλά και στο άθελο χτύπημα του στον Μπατσουαγί.

Για το χτύπημα στον Μπατσουαγί: «Ήξερα εκείνη την στιγμή ότι τον βρήκα, αλλά νόμιζα ότι θα έπεφτε πάνω μου και χρησιμοποίησα το πόδι μου για να προστατευθώ. Στην τηλεόραση φάνηκε σίγουρα πιο άσχημο από ότι ήταν, αν και πραγματικά ήταν μία ενστικτώδης αντίδραση, χωρίς να έχω την πρόθεση να τον τραυματίσω. Θα ήθελα του ζητήσω συγγνώμη και χαίρομαι που ο διαιτητής δεν με τιμώρησε».

Για το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα: «Ήταν υπέροχο συναίσθημα. Φυσικά σκόραρα νωρίτερα στην χρονιά απέναντι στην Tranmere, αλλά είχα χάσει αρκετές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, οπότε ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να σκοράρω σε αυτήν την διοργάνωση».

Για την σημαντικότητα της νίκης επί της Τσέλσι: «Ήταν πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να καλύψουμε την διαφορά. Χάσαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά ήταν μια καλή συνολική προσπάθεια και πήραμε τους 3 βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει».

Για την αγωνιστική αστάθεια της ομάδας: «Είμαστε πολύ ασταθείς κατά την διάρκεια της χρονιάς. Παίρνουμε βαθμούς απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Τσέλσι, η Σίτι και η Λίβερπουλ και χάνουμε σε φαινομενικά ευκολότερα παιχνίδια, όπως αυτό στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ. Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Γουότφορντ είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως το σημερινό, για να φύγουμε με την νίκη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ