Λίβερπουλ: Ετοιμάζει προσφορά για Βέρνερ

Η Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό εξετάζει την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ της Λειψίας. Ο Γερμανός επιθετικός αρέσει πολύ στον Γιούργκεν Κλοπ. Η διοίκηση των «Κόκκινων» να είναι πρόθυμη, να καλύψει την ρήτρα που υπάρχουν στο συμβόλαιο του με την Λειψία, μέχρι τα τέλη του Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει και ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Βέρνερ, ώστε να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θα προσφέρουν 8.000.000 ευρώ ετησίως στον Βέρνερ για συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ένα ποσό που θα τον μετατρέψει αυτόματα σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτης της Λίβερπουλ.

Την σεζόν που διανύουμε ο Τίμο Βέρνερ έχει πετύχει 27 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ σε 33 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των «Ταύρων». Ακόμη, ήταν εκείνος που σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, για τη φάση των «16» του Champions League, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον Γερμανικό σύλλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ