Τζέραρντ: «Είμαι απελπισμένος για νίκες εδώ, αλλά δεν είδα τους παίκτες μου να νιώθουν το ίδιο»

Ο Στίβεν Τζέραρντ πιθανόν να αποχωρήσει από την Ρέιντζερς ύστερα από την ήττα με 1-0 από Χαρτς για το κύπελλο.

Ο Άγγλος προπονητής εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά από τον αγώνα, και παραδέχθηκε ότι αυτές είναι οι χειρότερες μέρες του στο Άϊμπροξ. Καθώς οι προτεστάντες   έχουν μείνει δεύτεροι στο πρωτάθλημα με διαφορά 12 βαθμών από την πρώτη Σελτικ. Και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι με διαφορά το χειρότερο που έχω νιώσει απ’ όταν ήρθα στον σύλλογο. Πρέπει να σκεφτώ. Το πλάνο ήταν την Κυριακή να έχουμε ρεπό, αλλά πρέπει να σκεφτώ που είμαστε σαν γκρουπ». Σε ερώτηση για το αν αυτό επηρεάζει την παρουσία του στο μέλλον της Ρέιντζερς, είπε: «Απλά χρειάζεται να σκεφτώ, αυτή τη στιγμή πονάω γιατί θέλω να κερδίζω εδώ. Είμαι απελπισμένος για νίκες εδώ, αλλά δεν είδα τους παίκτες μου να νιώθουν το ίδιο. Η απόδοσή μας δεν ήταν αρκετή και ευθύνομαι εγώ για αυτό. Νιώθω πως έχω απογοητεύσει τους φιλάθλους της Ρέιντζερς».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ