Μίλοτ Ρασίκα: «Μια μέρα, θα ήθελα να αγωνίζομαι με τους καλύτερους στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Μίλοτ Ρασίκα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ομάδα του και τον αγώνα που δίνει για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Ακόμη μίλησε για την επιθυμία του να αγωνιστεί στο μέλλον στο Champions League.

Ο 23χρονος δήλωσε, «Δεν έχω σκεφτεί πάρα πολύ, γιατί στην τρέχουσα αθλητική κατάσταση, αυτές οι σκέψεις σε αποσπούν μόνο από τα βασικά. Τελικά, δεν βοηθάει κανείς, όχι εμένα και ειδικά όχι τον σύλλογο. Πραγματικά παίρνω πολύ σοβαρά την τρέχουσα κατάσταση και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να μας βγάλει από αυτό”.

Ο Κοσοβάρος, στην συνέχεια παραδέχθηκε, ότι θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω, στην καριέρα του.

«Μια μέρα, θα ήθελα να αγωνίζομαι με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και να παίζω τον Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο. Δουλεύω πολύ σκληρά γι ‘αυτό και ξέρω ότι μπορώ να το κάνω».

Ο 23χρονος βρίσκεται στον γερμανικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2018 και το συμβόλαιο του λήγει το 2022. Την φετινή σεζόν, ο Ρασίκα έχει αγωνιστεί 24 φορές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την φανέλα της Βέρντερ, ενώ έχει πετύχει 10 τέρματα και έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ