Οντεγκάαρντ: «Σπέρνει» τον πανικό στην «Βασίλισσα»

Ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ισπανία αυτή την σεζόν, αφού κατάφερε να βοηθήσει και να οδηγήσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τέταρτη θέση της La Liga, καθώς και τον τελικό του Copa del Rey.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με τους Μικέλ Ογιαρθάμπαλ, Πόρτου και Άλεξ Ισάκανέπτυξαν το επιθετικό σύστημα του προπονητή. Αυτό ήταν το επίπεδο επιδόσεων του παίκτη που πολλοί πίστευαν ότι θα κοβόταν ο δανεισμός του επιστρέφοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο συμπαίτης του, Αρίτς Ελουτσόντο, αναφέρθηκε στο μέλλον του Νορβηγού.

«Μπορείτε να είστε ήρεμοι, γιατί αν είναι απαραίτητο θα πάω στην Μαδρίτη τον επόμενο χρόνο», είπε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ρωτήθηκε για τον Οντεγκάαρντ.

Δεδομένης της αβεβαιοτητας για το πότε θα ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Ο Οντεγκάαρντ μπορεί να συμφωνήσει για το μέλλον του, αφού πρώτα επιλυθεί η κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ