Ο Ικάρντι φεύγει από την Παρί το καλοκαίρι

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες να υπογράψει μόνιμη συμφωνία με τον Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντινό να δηλώνει πρόθυμος για μια νέα πρόκληση.

Η γαλλική ομάδα έχει σταματήσει τις απέλπιδες προσπάθειες για να κρατήσει τον 27χρονο, με κάποιες από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να έχουν το νου τους μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Ο Ικάρντι είναι με την μορφή δανεισμού στους Παριζιάνους μέχρι το τέλος της σεζόν, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να έχουν το δικαίωμα να κινηθούν για μόνιμη μεταγραφή το καλοκαίρι λόγω της οψιόν.

Όπως και να ‘χει, ο Αργεντινός επιθετικός και η γυναίκα του δεν έχουν σκοπό να μείνουν στην Γαλλία, με αποτέλεσμα η Παρί να έχει δώσει τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει μια μερίδα αγγλικών ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Μάουρο.

Με δεδομένη την επιτυχία των Ρομελού Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνεζ στην Ίντερ, μοιάζει δύσκολη η επιστροφή του 27χρονου στο Τσουζέπε Μεάτσα.

Οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν συνδεθεί και στο παρελθόν με το όνομα του Αργεντινού διεθνή και είναι αρκετά πιθανό να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Παρά το ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ προς το πρόσπωπο του, αναφέρεται πως ο Ικάρντι και η γυναίκα του προτιμούν να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ