Δεν έμεινε έκπληκτος από το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κράνιο ο ατζέντης του

Ο ατζέντης του τερματοφύλακα της Κάλιαρι, Αλέσιο Κράνιο, παραδέχτηκε πως δεν έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν.

Το μέλλον που περιτριγυρίζει τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι αβέβαιο, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021 και άρα η Μίλαν θα πρέπει είτε να τον ανανεώσει ταχύτατα ή να τον πουλήσει το καλοκαίρι για να μην κινδυνέψει να τον χάσει ως ελεύθερο.

Η Μίλαν έχει συνδεθεί με αρκετά ονόματα για να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση όπως είναι ο Άλεξ Μέρετ, Χουάν Μουσό και Σαλβατόρε Σιρίγκου, και η il Corriere dello Sport αναφέρει πως ο Αλέσιο Κράνιο της Κάλιαρι υπάρχει ως επιλογή.

Ο 25χρονος είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα και να μετακομίσει σε ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας μετά από έξι χρόνια στην Κάλιαρι και το κόστος αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Απαντώντας στις φήμες, ο ατζέντης του Κράνιο, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, μίλησε στο calciomercato.it σχετικά με τον πελάτη του.

“Ο Αλέσιο έχει επανέλθει πλήρως και 100% από το πρόβλημα στον ώμο. Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι αυτό.” είπε.

“Μιλώντας για την αγορά, σε τόσο δύσκολους και περίεργους καιρούς, μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως βλέπουμε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες εδώ γύρω και οι φήμες πιθανών ενδιαφερόντων δεν με εκπλήσσει.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ