«Μάχη» για την πρόκριση στον 7ο, 9ο και 10ο όμιλο

Τελευταία αγωνιστική για το Europa League και σε αρκετούς ομίλους έχει κριθεί η πρόκριση στην φάση των «32».

Όπως είχαμε αναφέρει και στην προηγούμενη αγωνιστική, οι κυπριακές ομάδες δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, ενώ οι ελληνικές χρείαζονται οπωσδήποτε τη νίκη.

Γκρουπ G

Είναι από τους ομίλους, που δεν έχει καθοριστεί ούτε η πρώτη θέση, αφού Βιγιαρεάλ και Ρ. Βιέννης ισοβαθμούς με επτά βαθμούς. Στις 19:55, η (πρώτη) Βιγιαρεάλ θα υποδεχτεί την (τελευταία) Σπαρτάκ Μόσχας στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελπίδες για την πρόκριση μια και βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω. Την ίδια ώρα, Ρ. Βιέννης και Ρέιντζερς θα έρθουν αντιμέτωπες στην Αυστρία, θέλοντας και οι δύο το τρίποντο που θα τους δώσει την πρόκριση.

Γκρουπ H

Η αγωνιστική αυτή για τον όγδοο όμιλο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις Λάτσιο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχουν ήδη προκριθεί. Ωστόσο, στις 19:55, η Μαρσέιγ, του Κώστα Μήτρογλου, θα υποδεχτεί τον Απόλλων Λεμεσού στην Μασσαλία και η Λάτσιο θα φιλοξενήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Ολύμπικο της Ρώμης.

Γκρουπ I

Ένας ακόμα όμιλος, στον οποίο όλα παίζονται. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Η Γκενκ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, θα έρθει αντιμέτωπη με την Σαρπσμποργκ 08 εντός έδρας στις 19:55, ενώ Μπεσίκτας και Μάλμε θα δώσουν μάχη για την πρόκριση.

Γκρουπ J

Το μόνο σίγουρο σε αυτόν τον όμιλο είναι ότι η Ακχισάρ δεν προκρίνεται στην επόμενη φάση αφού δεν έχει κανέναν βαθμό. Τρεις βαθμοί χωρίζουν Σεβίλλη και Κρασνοντάρ, που θα έρθουν αντιμέτωπες στις 19:55 στην Ισπανία.  Η Σταντάρ Λιέγης, που ισοβαθμεί με την Σεβίλλη στους 9 βαθμούς θα αντιμετωπίσει την αδιάφορη Ακχισάρ και θέλει το τρίποντο για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Γκρουπ K

Η αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Γιάμπλνετς (19:55) στην Ουκρανία δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι μεν γηπεδούχοι έχουν προκριθεί στην φάση των «32» και οι δε φιλοξενούμενοι έχουν αποκλειστεί. Μάχη θα δώσουν Ρεν και Αστάνα στις 19:55, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν εκείνοι στην επόμενη φάση.

Γκρουπ L

Στον τελευταίο όμιλο, η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην διοργάνωση και θα αντιμετωπίσει την Βίντι εκτός έδρας στις 19:55. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Μπάτε στην Τούμπα την ίδια ώρα και θέλει την νίκη, που σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας θα του δώσει την πρόκριση.

Γκρουπ A

Όμιλος που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ζυρίχη έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, για την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ Λάρνακας θα υποδεχτεί την  Λεβερκούζεν στην Κύπρο στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα, η Ζυρίχη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λουντογκόρετς.

Γκρουπ B

Η Σάλτσμπουργκ έχει εξασφαλίσει την πρώτη στους «32», με την Σέλτικ να έχει (βαθμολογικό) πλεονέκτημα για την δεύτερη. Όλα θα κριθούν στις 22:00, με την Σέλτικ να υποδέχεται την Red Bull Σάλτσμπουργκ στην Γλασκώβη και την Λειψία να φιλοξενει την Ρόζενμποργκ στο Red Bull Αρένα.

Γκρουπ C

Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης έχει πάρει το εισητήριο για την επόμενη φάση, ενώ την δεύτερη θέση διεκδικούν Σλάβια Πράγας και Κοπεγχάγη. Η Σλάβια, που θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στο στάδιο Σίνομπο στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα, η Κοπεγχάκη θα υποδεχτεί την Μπορντό και θα επιδιώξει το τρίποντο, που σε συνδυασμό με ήττα της Σλάβια Πράγας, θα πάρει την πρόκριση.

Γκρουπ D

Ένας ακόμη όμιλος, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φενερμπαχτσε θα συνεχίσουν στην διοργάνωση. Στις 22:00, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άντελεχτ θα έρθουν αντιμέτωπες στο Μαξιμίρ ενώ την ίδια ώρα, η Φενερμπχτσέ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Σπαρτάκ Τρνάβα.

Γκρουπ E

Αδιάφορος βαθμολογικά είναι ο πέμπτος όμιλος, με την Άρσεναλ και την Σπόρτινγκ να έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται εντός έδρας, αφού η Σπόρτινγκ να υποδέχεται την Βόρσκλα Πολτάβα και η Άρσεναλ την Καραμπάγκ.

Γκρουπ F

Ολυμπιακός και Μίλαν θα έρθουν αντιμέτωπες στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22:00 και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, η Ντουντελάνζ θα φιλοξενήσει την Μπέτις, μια αναμέτρηση που δεν έχει ενδιαφέρον, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν αποκλειστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει ήδη το εισητήριο για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Ακχισάρ-Σταντάρ Λιέγης

19:55 Βιγιαρεάλ-Σπαρτάκ Μόσχας

19:55 Γκενκ-Σαρπσμποργκ 08

19:55 Λάτσιο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

19:55 Μαρσέιγ-Απόλλων Λεμεσού

19:55 ΜΟΛ Βίντι-Τσέλσι

19:55 ΠΑΟΚ-Μπάτε

19:55 Ντιναμό Κιέβου-Γιάμπλνετς

19:55 Μπεσίκτας-Μάλμε

19:55 Ρ. Βιέννης-Ρέιντζερς

19:55 Ρεν-Αστάνα

19:55 Σεβίλλη-Κρασνοντάρ

22:00 ΑΕΚ Λάρνακας-Μπάγερν Λεβερκούζεν

22:00 Κοπεγχάκη-Μπορντό

22:00 Λειψία-Ρόζενμποργκ

22:00 Λουντογκόρετς-Ζυρίχη

22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άντελεχτ

22:00 Ντουντελάνζ-Μπέτις

22:00 Ολυμπιακός-Μίλαν

22:00 Σέλτικ-Red Bull Σάλτσμπουργκ

22:00 Σλάβια Πράγας-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

22:00 Σπαρτάκ Τρνάβα-Φενενμπχτσέ

22:00 Σπόρτινγκ-Βόρσκλα Πολτάβα

22:00 Άρσεναλ-Καραμπάγκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ