Μπαρτσελόνα: Έρχονται πωλήσεις παικτών, ο Βιντάλ είναι από τους πρώτους

Όπως πολλές ομάδες, έτσι και η Μπαρτσελόνα περνάει δύσκολες στιγμές λόγω του κορονοιού, με την κάθε απόφαση που πέρνεται από την διοίκηση να είναι με δισταγμό.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις στις οποίες οι “μπλαουγκράνα” είναι ξεκάθαροι. Μια από αυτές είναι ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να πουληθούν, όμως υπάρχει μόνο ένας παίκτης που θέλει ούτοσιαλλως να φύγει από το Καμπ Νου και αυτός είναι ο Αρτούρο Βιντάλ.

Οι Καταλανοί αναμένεται να πουλήσουν ίσως και κάτι παραπάνω από τους μισούς ποδοσφαιριστές της αρχικής τους ενδεκάδας, για να βρουν χρήματα, τα οποία έχασαν λόγω της πανδημίας του ιού. Από την στιγμή που θέλουν να κάνουν και αγορές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, θα πρέπει να πουλήσουν πρώτα.

Οι Σάμιουελ Ουμτιτί, Νέλσον Σεμέδο, Ιβάν Ράκιτιτς, Τζούνιορ Φίρπο και Μάρτιν Μπρέιθγουειτ βρίσκονται στην λίστα των πιθανών αποχωρήσεων, όμως κάποιοι από αυτούς νιώθουν πως μπορούν να παλέψουν για μια θέση στον σύλλογο.

Όσον αφορά τον Βιντάλ που θεωρείται σίγουρο πως θα φύγει, υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του όπως οι Ίντερ Γιουβέντους και Νιούκαστλ. Ο Χιλιανός είχε σημαντικό ρόλο την σεζόν 2019/2020, συνεισφέροντας 6 γκολ σε 13 εμφανίσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ