Οι μεταγραφικές εξελίξεις των ομάδων (μέρος 3ο)

Μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν αυτές τις μέρες στις ομάδες της Γηραιά Ηπείρου αλλά και της Αμερικής .

Μπάγερν Μονάχου:  Ο Ζερόμ Μπόατενγκ έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο πρόκειται να λήξει το 2021. Μιλώντας στην Bild, ο κεντρικός αμυντικός αναγνώρισε τον αντίκτυπο του Φλινκ. «Του χρωστάω πολλά», είπε ο Μπότενγκ. “Αν δεν ήταν εδώ, μάλλον θα είχα φύγει από τώρα. Είμαι σε ένα κλαμπ που είναι ξεχωριστό.” Επίσης η Daily Mirror αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει επίσημη προσφορά στην Μάντσεστερ Σίτι για τον Λερόι Σανέ περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ.

MLS: Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ Μαϊάμι Πολ ΜακΝτόναφ επιβεβαίωσε ότι η Αμερικάνικη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Χάμες Ροντρίγκες της Ρεαλ Μαδρίτης.

Άρσεναλ: Οι κανονιέρηδες μπορούν να διαθέσει έως και έξι παίκτες της πρώτης ομάδας προς πώληση, προκειμένου να εξοφλήσουν το οφειλόμενο χρέος των 80εκ ευρώ προς τη Λιλ για τον Νικολά Πέπε, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ. Βέβαια ο Γάλλος δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας από το βόρειο Λονδίνο. Επίσης οι «Λονδρέζοι» ενδιαφέρονται για τον 19χρονο μέσο της Μπάγερν Μονάχου Άντζελο Στίλερ.  Η Άρσεναλ βρίσκεται  σε συνομιλίες με τους Βαυαρούς, οι οποίοι θα ήθελαν να διατηρήσουν την επιλογή εξαγοράς.

Ίντερ: Οι «νερατζούρι» προσπαθούν να επεκτείνουν τον δανεισμό του Βίκτωρ Μόουζες από την Τσέλσι, αντί να τον αγοράσουν 12 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι είπε πως θα πουλούσε τον Λαουτάρο Μαρτίνες μόνο εάν ο σύλλογος μπορούσε να αποκτήσει  τον Μέσι ή τον Ντιμπαλαά ως αντικατάστασή του: «Και αν ο Μεσι είναι αδύνατων στη θέση του Λαουτάρο θα ήθελα τον Ντιμπαλά». Παράλληλα με τα μεταγραφικά οι σχέσεις του Γοδίν με τον Κόντε ταλανίζονται . Ο Ουρουγουανός είναι πολύ πιθανό α απομακρυνθεί από τον ιταλικό σύλλογο. Ίντερ και Μπαρτσελόνα  αναμένεται να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι τα τέλη Μαΐου για τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Οι «κιτρινόμαυροι»  αναμένεται να έχουν αρκετές αποχωρήσεις αυτό το καλοκαίρι, οι οποίοι είναι οι εξής:  Μανουέλ Ακάντζι, Μαχμούντ Νταχούντ, Μάριο Γκέτσε, Ομέρ Τοπράκ, Αντρέ Σούρλ, Νίκο Σουλτς, Τζέρεμι Τολάν και Μάριους Βόλφ.

Πόρτο: Οι «δράκοι» εξετάζουν την περίπτωση του αριστερού αμυντικού, Ιβάν Μάρτος ,της Αλμερίας, ως πιθανό αντικαταστάτη του φευγάτου Άλεξ Τέλες.

Μαρσέιγ : Ο προπονητής των Μασσαλών Αντρέ Βίλας Μπάας  δήλωσε στο RMC Sport ότι θα παραμείνει σε ανταγωνιστική τροχιά στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Εάν του δοθούν οι κατάλληλες μεταγραφές,για να διασφαλίσει ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική.

Μπεσίκτας: Οι «μαύροι αετοί» θέλουν να αποκτήσουν  τον επιθετικό της Πόρτο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ. Ο επιθετικός είχε παίξει στο παρελθόν στην Μπεσίκτας ως δανεικός την σεζον 2016/17 και δεν φαίνεται να έχει θέση στο Πόρτο. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021.

Μπαρτσελόνα:  Ο προπονητή της Λας Πάλμας Πέπε Μελ, ο οποίος αργότερα ανέλαβε την  Ρεάλ Μπέτις, συνέστησε τον Πέντρι στον πρώην σύλλογό (την Ρεάλ Μπέτις )του πριν ο παίκτης να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Μπλαουγκράνα. Επίσης ο Ιβάν Ρακίτιτς παρ’ όλες τις συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του θέλει να τελειώσει  το συμβόλαιο του στην Μπαρτσελόνα το οποίο λήγει το 2021. Για τον Κροάτη μέσο ενδιαφέρονται η Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Μάντσεστερ Σίτι: Οι «πολίτες» ενδιαφέρονται για τον κεντρικό αμυντικό της Ρίβερ Πλέιτ τον Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα, με τον Οταμέντι  να πηγαίνει αντίθετα με την απόφαση αυτή, σύμφωνα με την TNT Sports.

Μπενφίκα: Σύμφωνα με Πορτογαλικά ΜΜΕ, οι «αετοί» ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο δεξιό αμυντικό Έμερσον  Ρογιάλ, ο οποίος επί του παρόντος εντυπωσιάζει στην Μπέτις στην οποία είναι δανεικός από την Μπαρτσελόνα . Οι «Καταλανοί» κατέχει το 50 %των δικαιωμάτων του και μπορεί να τον αγοράσει εντελώς το 2021.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι «ροχιμπλάνκος» ενδιαφέρονται για τον νεαρό επιθετικό Άνταμ Χλόζεκ της Σπάρτα Πράγας.

Ο διεθνής Τσέχος με την Κ21 θεωρείται ως ο νέος Οζίλ, με αρκετές ομάδες  να τον έχουν στις μεταγραφικές λίστες . Οι ομάδες που τον παρακολουθούν είναι οι εξής: Λειψία, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχοφεν. Ο νεαρός στο Τσέχικο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 42 ματς πετυχαίνοντας επτά γκολ. Η Σπάρτα Πράγας κοστολογεί τον Άνταμ Χλόζεκ στα 20 εκ ευρώ.

Ρεάλ Μαδρίτης:  Ο προπονητής της Ρεν, Ζιλιέν Στεφάν, είναι πεπεισμένος ότι ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουαρντό Καμαβινγκά θα παραμείνει στην Γαλλία τουλάχιστον για μια ακόμα χρονιά. «Νομίζω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μείνει μαζί μας για ένα ακόμη έτος».

Νιούκαστλ: Εάν η εξαγορά ολοκληρωθεί από την PCP Capital Partners, η οποία έχει την οικονομική υποστήριξη του Δημοσίου Ταμείου Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, τότε ο σύλλογος θα στοχεύσει να αποκτήσει τον αμυντικό της Νάπολι Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο παίκτης θα μπορούσε να φύγει από  τον Ιταλικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι με 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τότεναμ: Ο Γουίλιαν της Τσέλσι του οποίου η σύμβαση λήγει το καλοκαίρι, βρίσκεται σε συνομιλία με τους «σπερς» καθως υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την σχέση του με τον Μουρίνιο . Η επιθυμία του Βραζιλιάνου και της οικογένειάς του είναι να παραμείνει στο Λονδίνο κάτι που ενισχύει τις φήμες .

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ για να αποκτήσει  τον 16χρονο επιθετικό Τζο Χάγκιλ έναντι του ποσου 285.000 ευρώ. Επίσης ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο, Τζέισον Σάντσο, είναι η πρώτη προτεραιότητα που υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη σεζόν και τώρα, αναφορές  από την Αγγλία ισχυρίζονται ότι ο Σόλσκιερ  κάνει ήδη τακτικές προσαρμοσμένες πάνω τον νεαρό Άγγλο.

Γιουβέντους: Η «μεγάλη κυρία» σκέφτεται να πουλήσει τον Σάμι Κεντίρα  καθως το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει  το 2021. Ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται οι ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και του MLS.

Σεβίλλη:  Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία, η Λανς ενδιαφέρεται να αποκτήση τον Σεμπαστιέν Κορσιά από τη Σεβίλλη, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Προς το παρόν ο Γάλλος δεξιός αμυντικός είναι δανεικός στην Εσπανιόλ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ