Ο Τζέραρντ θέλει να παραμείνει στους Ρέιντζερς

Ο Στίβεν Τζέραρντ γνωστοποίησε πως θέλει να παραμείνει στην Σκωτία και στη Ρέιντζερς, καθώς διψάει για επιτυχίες με τον σύλλογο.

Πριν από λίγες μέρες ο Άγγλος προπονητής  συμπλήρωσε  δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο . Το συμβόλαιο του Τζέραρντ με τους  καθολικούς λήγει σε τέσσερα χρόνια με την πίεση να αυξάνεται ενόψει της τρίτης του χρονιάς στο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως θα έπρεπε να ρωτήσετε τον σύλλογο για κάτι τέτοιο. Θα συνεχίσω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ, ώστε να συνεχίσω να βελτιώνω τους παίκτες που έχουμε. Πιστεύω πως υπάρχει εξέλιξη, ειδικά από την ευρωπαϊκή σκοπιά. Όταν ήρθα δεν αγωνιζόμασταν στα προκριματικά, στο τελικό του League Cup με την Σέλτικ παίξαμε καλά, αλλά είναι μία επιτυχημένη ομάδα. Είναι ένας σύλλογος με χρήματα, οπότε είναι δύσκολο να τους φτάσουμε, ωστόσο σίγουρα μειώσαμε την διαφορά που υπήρχε. Βελτιωνόμαστε και το κυνήγι συνεχίζει, θα κάνω την δουλειά όσο πιο γρήγορα και καλύτερα μπορώ.  Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, είναι τιμή μου να είμαι προπονητής εδώ. Θέλω επιτυχίες όπως και οι φίλαθλοι και θα κάνω τα πάντα, για να οδηγήσω τον σύλλογο στην σωστή κατεύθυνση. Η σχέση μου με την ομάδα είναι καλή και βελτιώνεται, πάντα θα έχουν θέση στην καρδιά μου. Η Λίβερπουλ θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου, δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς, ήμουν εκεί τόσα χρόνια. Τώρα ξεκινάει αυτή η σχέση, είμαι δύο χρόνια εδώ και σίγουρα θέλω να συνεχίσω».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ