Οι συνεργάτες του Γιώργου Βόβορα

Γνωστό έγινε το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει το Γιώργο Βόβορα στην παρθενική του παρουσία ως πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού θα βρεθεί ο Θανάσης Γιαπλές, ένας μπαρουτοκαπνισμένος προπονητής που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο έχοντας βρεθεί ακόμα και στο Κατάρ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ενώ την τετράδα θα ολοκληρώσουν οι Γιάννης Σιούτης και Μιχάλης Ραχωβίτσας.

Τέλος θέση και ρόλο στο τεχνικό επιτελείο θα έχουν και οι Νίκος Παππάς και Γιώργος Καλαιτζής. Με το παζλ του επιτελείου να έχει ολοκληρωθεί σειρά παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας καθώς μέλημα του νέου προπονητή είναι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και πιο ανταγωνιστικός.

Υπενθυμίζεται η συνέντευξη τύπου του Παναθηναϊκού(Παρασκευή 3/7, 12:00) όπου τεχνικό και διοικητικό επιτελείο θα ανοίξουν τα χαρτιά τους εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ