Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ελλιπή Άρη

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ πέτυχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 1-0 στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των play-off της Super League 1. Τα τέρματα σημείωσαν ο Κουρμπέλης και ο Κολοβέτσιος, δοκάρι είχε ο Καμπετσής και ένα ακυρωθέν γκολ με την βοήθεια του VAR.

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο Άρης στην 5η με 38β.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε για τους “Πράσινους” ο νεαρός τερματοφύλακας, Χριστογεώργος.

Ο Άρης παρουσιάστηκε στον αγώνα με 14μελή αποστολή, καθώς αποχώρησαν οι Ιντέγε, Λάρσον, Ντιγκινί, Φετφατζίδης, Τόνσο, Βέλεθ, ενώ τιμωρημένος ήταν ο Δεληζήσης. Οπότε στον πάγκο των φιλοξενουμένων είχαν τρεις παικτες ,τους Κουέστα, Διαμαντόπουλο και Τσαγκαλίδη.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, με τον Άρη να έχουν μία καλή στιγμή στο 28ο λεπτό. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου.

Στο 41ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κουρμπέλη. Ο Έλληνας μέσος έκλεψε τη μπάλα από τον Ματίγια και με σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Έμαν, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Δώνη είχε δοκάρι στο 50ο λεπτό. Μετά από αντεπίθεση, ο Μακέντα από τα αριστερά, γύρισε στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Καμπετσής σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Καμπετσή, μετά από ωραία συνεργασία με τον Μακέντα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στην αρχή της φάσης ο Ιταλός επιθετικός έκανε φάουλ στον Ματίγια.

Σε “ρηχά νερά” η συνέχεια του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε ένα δεύτερο γκολ στο 88′. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κίτρινες: Κουρμπέλης, Αγιούμπ- Σάσα, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα

Παναθηναϊκός (Δωνης): Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (82′ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Αγιούμπ (46′ Ανουάρ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (65′ Αλεξανδρόπουλος), Μακέντα (76′ Αθανασοκόπουλος), Καμπετσής (83′ Περέα)

Άρης (Ένινγκ): Έμαν, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Κορχούτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Ντουάρτε (46′ Διαμαντόπουλος), Μπακουτσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ