Ενοχλημένος από το VAR ο Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο εξέφρασε τα παράπονά του για την ακύρωση του γκολ του Κέιν,στο ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Όταν αγώνας ήταν στο 1-0 υπέρ των «λεπίδων» χάρις στο τέρμα του Μπεργκέ στο 31’, οι «σπερς» είδαν τον Κειν να φέρνει το ματς στα ίσια γρήγορα.

Ωστόσο ο ακυρώθηκε για χέρι του Μόουρα, καθώς ο Βραζιλιάνος έπεφτε στο έδαφος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καβαναγκ, εξάντλησε την αυστηρότητά του μετά από υπόδειξη του VAR και η απόφασή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως δεν μπορώ να πω τι νιώθω πραγματικά. Δεν είναι πια ευθύνη του διαιτητή. Ουσιαστικά, ο άνδρας που βρίσκεται στο γήπεδο είναι βοηθός διαιτητή. Οι επόπτες με τα σημαιάκια τους είναι βοηθοί του βοηθού διαιτητή. Διαιτητής πρέπει να είναι ο άνθρωπος στο γήπεδο. Οδεύουμε προς μια αρνητική κατεύθυνση για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του παιχνιδιού έτσι. Το VAR είναι κακό για το ποδόσφαιρο».

«Έπρεπε να αποδώσουμε καλύτερα μετά την υπόδειξη του διαιτητή. Έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί πνευματικά, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό που συνέβη στον αγώνα. Δεν μπορούμε να πεθάνουμε ψυχικά και πνευματικά μετά την απόφαση του Όλιβερ. Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά, δυστυχώς, στο δεύτερο μέρος δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Είναι πολύ εύκολο να παρακινήσω τον εαυτό μου, επειδή έτσι είμαι εγώ. Νομίζω ότι το κίνητρο του κάθε παίχτη πρέπει να σχετίζεται με τον επαγγελματισμό του. Εάν αυτά τα αγόρια δεν ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα και τη θέση που θα τερματίσουμε στο τέλος της σεζόν, τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ