Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Διατήρησε τον κορμό ο Προμηθέας Χαλανδρίου, ανακοίνωσε δύο προσθήκες

Το αγωνιστικό ρόστερ εν όψει της νέας περιόδου γνωστοποίησε ο Προμηθέας Χαλανδρίου με την προπονήτρια ‘Ολγα Σκαρόγιαννη να διατηρεί στο ακέραιο τον κορμό της ομάδας. Παράλληλα ο σύλλογος ενισχύθηκε με δύο προσθήκες.

Συγκεκριμένα οι Μαρία Πέτρου και Μαριάν Μπεζαιτη θα είναι οι νέες προσθήκες του Προμηθέα Χαλανδρίου και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Λένε οι καλές παρέες κάνουν τις καλές ομάδες. Πιστοί λοιπόν στο παραπάνω ανακοινώνουμε την παραμονή όλων των περσινών αθλητριών μας. Στην παρέα μας τη νέα σεζόν προστίθενται η Μαρία Πέτρου (ΑΕΚ Περιστερίου, Εστία φιλίας) και η Μαριάν Μπεζαιτη (απ τις ακαδημίες της ομάδας μας, Παναθηναϊκό, Αγία Παρασκευή). Κορίτσια να έχετε υγεία κ μεις θα είμαστε δίπλα σας. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ