Η συμφωνία Ιβάν Σαββίδη – Μελισσανίδη πριν το ντέρμπι και οι συμβουλές Αλαφούζου

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την έναρξη του “ΑΕΚΠΑΟΚ“, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη να παραβλέψει το πρόβλημα με τα μη θεωρημένα δελτία, ενώ συμβουλεύτηκε τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πριν την έναρξη του προχθεσινού ντέρμπι δικεφάλων, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων πως τα δελτία 12 παικτών του δικεφάλου του βορρά είναι… ληγμένα.

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης, Βασίλης Δημητριάδης, ενημέρωσε άμεσα τον Μελισσανίδη και εκείνος ήρθε σε επικοινωνία με τον Σαββίδη, μέσω της οποίας συμφώνησαν να γίνει το παιχνίδι κανονικά, παρά το πρόβλημα των δελτίων υγείας.

Αυτή η κίνηση ουσιαστικά δείχνει πως η απόφαση του ισχυρού άνδρα της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ να μην κάνει ένσταση ήταν προδιαγεγραμμένη.

Σημειώνεται επίσης, πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ φέρεται να συμβουλεύτηκε τον Γιάννη Αλαφούζο για την υπόθεση της ένστασης.

Συγκεκριμένα, τον ρώτησε τι θα έκανε εκείνος στην θέση του, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να απαντάει πως για ένα τέτοιο ζήτημα αμέλειας που δεν επηρεάζει το αγωνιστικό αποτέλεσμα δεν θα έκανε ποτέ ένσταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ